Lektioner

Lektioner & träningar

Vill du börja rida hos oss?

Mejla då till lillhagen@ridcenter.se, berätta kort om din ridvana och eventuella önskemål såsom att rida en eller två dagar i veckan, om du vill rida i specialgrupp eller i allmän grupp. Vi svarar så fort vi kan med förslag på grupp.

De första två lektionerna är provlektioner för att stämma av nivå och att gruppen passar, dessa lektioner betalas på plats till instruktören. Efter dina två provlektioner binder du upp dig terminsvis, det innebär att en eventuell uppsägning av plats enbart är möjlig mellan två terminer (vid jul eller midsommar).
Avbokning och igenridning.


Om du någon gång inte kan komma till ridningen så har du i mån av plats inom två månader möjlighet att rida igen din förlorade lektion. Detta under förutsättning att du avbokat din ridning senast kl 13.00 samma dag du skulle ridit (lördag senast kl 8.30) på E-post: lillhagen@ridcenter.se. Överlåtelse av igenridning kan inte ske. Ridning som inte avbokats i tid är förverkad. Vid långvarig sjukdom som kan styrkas av läkarintyg kan innestående avgift återbetalas med undantag av en avgift motsvarande två ridlektioner.

Hoppträning med egen häst och ponny


Vi har träningslektioner på olika nivåer för er med egen häst eller ponny. Vi ger även privatlektioner enligt önskemål.Inridning, vidareutbildning av häst

Vi erbjuder dessutom hjälp med inridning och vidareutbildning av såväl ponny som häst.

E-post: jonas@ridcenter.se

Copyright 2017 © All Rights Reserved Vellinge Ridcenter